Over ons

Rookmelder wereld

Welkom bij Rookmelderwereld, dé webshop voor iedereen die graag op een veilige manier woont! Bij ons vind je niet alleen een uitgebreid assortiment aan rookmelders.

Ook de beste tips en tricks om jouw huis zo veilig mogelijk te maken kan je vinden. Onze missie? Bijdragen aan een wereld waarin iedereen met een gerust hart kan wonen.

Welkom in de wereld van rookmelders

Welkom bij Rookmelderwereld, dé plek voor alle kwalitatieve rookmelders!

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om de veiligheid in huis te waarborgen. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het aanbieden van rookmelders van hoogwaardige kwaliteit. Onze rookmelders voldoen aan de laatste technische eisen en hebben uitgebreide testen ondergaan om ervoor te zorgen dat ze optimaal functioneren.

Bij ons staat de klant centraal. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en daarom bieden wij een ruim assortiment aan rookmelders aan. Of het nu gaat om een simpele rookmelder met batterij of een uitgebreid systeem dat gekoppeld kan worden aan jouw telefoon, wij hebben voor elk huishouden de perfecte rookmelder.
Onze webshop is eenvoudig te navigeren en het bestellen van een rookmelder is zo gedaan. Wij streven naar een snelle levering, zodat je zo snel mogelijk de rookmelder in huis heeft en je veiligheid kunt vergroten.

Naast het aanbieden van rookmelders vinden wij het belangrijk om onze klanten te informeren over het belang van rookmelders en brandveiligheid in huis. Daarom delen wij regelmatig tips en informatie op onze website en social media kanalen. Wij geloven dat kennis bijdraagt aan het vergroten van de veiligheid in huis en wij willen onze klanten graag ondersteunen bij het nemen van de juiste maatregelen.

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met een passie voor veiligheid en kwaliteit. Wij staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te adviseren bij het kiezen van de juiste rookmelder. Bij ons kan je rekenen op persoonlijk advies en goede service.

Ready to help you

Ontmoet het Team

Jerry Hill

Designer

Roger Jones

Manager

Bianca Oliver

Consultant

Mike Miller

Stylist

Testimonials

Vitae ultricies leo integer malesuada euismod
Odio tempor orci dapibus ultrices in. Egestas diam in cursus euismod. Dictum purus viverra accumsan in nislempor.

Jane Blayck

Bekijk de top 5 rookmelders!

Altijd al willen weten wat de beste rookmelders zijn? Bekijk wat de top 5 rookmelders zijn van Rookmelderwereld en waar ze aan voldoen!

De waardering van www.rookmelderwereld.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 47 reviews.