Account

Meest voorkomende vragen

Je kunt eenvoudig een account aanmaken door je te registreren, klik hier. Volg vervolgens de aanwijzingen.

Om een factuur te ontvangen dien je een account aan te maken. Heb je al een bestelling geplaatst? Neem contact met ons op en we lossen het samen op.

Ja, we kunnen bedrijven die gevestigd zijn in een ander EU-land dan Nederland en in het bezit zijn van een geldig BTW-identificatienummer voor het betreffende land facturen met een 0% BTW factuur. We hebben dan wel een aantal gegevens nodig welke we zullen controleren in het register van het betreffende land.

Hoe kun je een 0% BTW factuur aanvragen? Stuur een email naar info@rookmelderwereld.nl of maak gebruik van ons contactformulier of Chat. We hebben de volgende gegevens van je nodig:
– bedrijfsnaam
– contactpersoon
– geldig BTW-identificatienummer
– factuur en afleveradres (volgens handelsnummer)
– aantallen en artikelnummers

Zodra we je gegevens hebben ontvangen zullen we na controle een factuur per email toesturen. Deze kan per bankoverschrijven worden voldaan. Zodra de betaling is bijgeschreven zullen we de bestelling afhandelen. Tegenwoordig met IBAN zijn betalingen binnen 1 tot 2 werkdagen bijgeschreven.

Het is nog niet mogelijk om een 0% BTW factuur via de webshop te laten verlopen. Bij bestellingen die toch zijn gedaan via de webwinkel kunnen wij achteraf geen BTW-correctie laten plaatsvinden.

Je kunt bij ons ook een zakelijk account aanmaken. Je moet je hiervoor wel eerst registreren.

De waardering van www.rookmelderwereld.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 47 reviews.