Cavius

Cavius, prachtige producten met een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.
Stap binnen in de CAVIUS-wereld, waar sinds 2004 inspiratie wordt geput uit melders om huizen te beschermen en levens te redden. In dat jaar nam CEO en oprichter Glenn Højmose een drastische beslissing door zijn ontwerpcarrière achter zich te laten en zijn langgekoesterde droom na te jagen. Het allereerste product van CAVIUS, het ‘Travel Alarm’, zag in 2007 het levenslicht. Uitgerust met een bewegingssensor en rookdetectie, verwierf dit alarm wereldwijde bekendheid en ontving het de prestigieuze Red Dot Award.

In 2010 brachten we de ‘s Werelds Kleinste foto-elektrische rookmelder op de markt, die zich onderscheidde door het microdesign dat was goedgekeurd volgens de EN-norm, evenals speciale functies.

CAVIUS presenteert nu een uitgebreide reeks draadloos communicerende rook-, hitte-, overstromings- en CO-alarmen. Deze innovatieve reeks zorgt voor ongeëvenaarde systeemcommunicatie tussen draadloze, op batterijen werkende alarmen en op netspanning aangesloten alarmen. Met een uniek Deens ontwerp en ondersteund door een professioneel O&O team in het Verenigd Koninkrijk, bieden de geavanceerde alarmen van CAVIUS een welkom in onze wereld – de wereld van CAVIUS.

Enig resultaat

De waardering van www.rookmelderwereld.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 48 reviews.