Rookmelders op elke verdieping

Maak jouw huis veiliger met een rookmelder op elke verdieping!

Erkende merken

Hoge kwaliteit

Snelle verzending

Hulp nodig met kiezen?

Gebruik onze keuzehulp om de juiste melder te vinden voor bij jou in huis!

Tijdelijke aanbieding

Kidde rookmelder

Rookmelder met lithium batterij

Nu 19,95

Ga snel naar

Veilig betalen

iDeal / Bancontact / PayPal

Gratis retour

als het niet naar verwachting was

Klantenservice

Krijg snel antwoord op je vraag

Gratis verzending

Voor bestellingen vanaf €99,-

Categorieën

Bekijk alle populaire brandpreventie producten

Populaire Producten

Ontdek waarom onze klanten ons waarderen!

Sluit je aan bij onze tevreden klanten en ervaar het verschil!

Rookmelders in vakantiehuisjes, hotels, motels en pensions

Rookmelders in vakantiehuisjes, hotels, motels en pensions

In de wereld van logiesverblijven, waar mensen komen om te ontspannen, te genieten van een vakantie of om simpelweg tot rust te komen, is brandveiligheid een prioriteit. Een aspect van veiligheid dat vaak over het hoofd wordt gezien maar cruciaal is, zijn rookmelders. Deze kleine apparaten kunnen levens redden in geval van brand, en het is essentieel dat ze aanwezig zijn en goed functioneren in elk logiesverblijf.
koppeling rookmelders met deurdrangers

Automatische koppeling van rookmelders met deurdrangers verplicht

Vanaf 1 juli 2022 is er een nieuwe verplichting van kracht in woon-zorgcomplexen: het koppelen van rookmelders aan vrijloop deurdrangers. Deze maatregel is een belangrijke stap om de brandveiligheid in deze complexen te verbeteren en de bewoners beter te beschermen tegen brand gerelateerde gevaren.

Bekijk hier de laatste producten

Nieuwe producten

Over Rookmelderwereld

Stap binnen in de wereld van rookmelders en ontdek Rookmelderwereld, dé bestemming voor hoogwaardige rookdetectie! 

Bij Rookmelderwereld beseffen we als geen ander het belang van een veilige thuisomgeving. Daarom hebben we ons toegelegd op het aanbieden van topkwaliteit rookmelders. Onze melders voldoen aan de recentste technische normen en zijn grondig getest om optimale prestaties te garanderen.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Daarom bieden we een uitgebreide selectie rookmelders aan, van eenvoudige modellen op batterijen tot geavanceerde systemen die je met je telefoon kunt verbinden. Voor ieder huishouden hebben we de perfecte oplossing.

Onze webshop is gebruiksvriendelijk, en bestellen gaat snel en eenvoudig. We streven naar een snelle levering, zodat je je nieuwe rookmelder snel in huis hebt en je veiligheid kunt verhogen.

Naast het leveren van rookmelders vinden we het belangrijk om onze klanten te informeren over brandveiligheid in huis. Daarom delen we regelmatig tips en informatie op onze website en sociale media. We geloven dat kennis bijdraagt aan veiligheid en staan klaar om onze klanten te ondersteunen bij het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen.

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met een passie voor veiligheid en kwaliteit. We zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven bij het kiezen van de juiste rookmelder. Bij Rookmelderwereld kun je rekenen op persoonlijke service en deskundig advies.

Meer over Rookmelderwereld

Onze merken

De waardering van www.rookmelderwereld.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 48 reviews.